Haarlem Midweek

Wel de actie, maar niet de drukte: doordeweeks ontdek je veelzijdig Haarlem in alle rust. Laat je betoveren door de historische binnenstad. Struin langs verborgen hofjes, museumschatten en winkels die je nergens anders ziet. Zet je zintuigen aan het werk in een van de vele goede restaurants en geniet van een borrel met geweldig uitzicht. Slaap zoals je nog nooit geslapen hebt na een portie frisse zeelucht. Een midweek Haarlem biedt je alle stadsavonturen zoals de locals die beleven.

Zo zie je alle highlights midweekblog

Kom jij onze mooie stad Haarlem bezoeken voor een midweek? In dit artikel deelt Haarlem Marketing een ideaal reisschema met de leukste plekken, de lekkerste restaurants en de meest bijzondere hotspots. Zo weet je zeker dat je tijdens je paar dagen in Haarlem alle highlights ziet!

Voor de meeste dagen hebben is een ochtend- en een middagprogramma opgesteld. Zo kun je zelf beslissen wat je ‘s avonds doet: ga je bijvoorbeeld naar een theatervoorstelling of bar of rust je lekker uit in je hotel? Het is een redelijk vol programma, maar je komt ook genoeg terrasjes en cafés op de route tegen om even op te laden.

Bekijk hieronder enkele producten uit het programma die op Haarlem Tickets te boeken zijn.

Zo zie je alle highlights producten & meer

Haarlem Midweek

Like a local midweekblog

Haarlem is een van de mooiste steden van Nederland. Nee, we zijn niet bevooroordeeld… het is echt zo! Geen wonder dat daarom veel mensen uit andere delen van Nederland naar onze stad reizen om te genieten van de karakteristieke straten, de unieke winkels, de uitstekende horeca en natuurlijk de gezelligheid. In Haarlem is altijd iets te doen. De stad bruist en de Haarlemmers zelf zijn bezige bijtjes. Wil jij er tijdens je bezoek achterkomen waarom bijna elke Haarlemmer na al die jaren nog steeds verliefd is op eigen stad? Rianne, van Haarlem City blog, laat je Haarlem binnen een midweek zien als een local.

Bekijk hieronder enkele producten uit het programma die op Haarlem Tickets te boeken zijn.

Like a local producten & meer

Bekijk ook